Een homepage-sectie

Dit is een voorbeeld van een homepage-sectie. Homepage-secties kunnen elke pagina zijn behalve de homepage zelf, inclusief de pagina die je meest recente berichten toont.

Welkom op de site van DEquiC

 

DEquiC staat voor Delfgaauw Equine Coaching. Vanaf 1 januari 2018 zijn de equine coachingsactiviteiten van ADel, Adviesbureau Delfgaauw ondergebracht bij DEquiC. En gaat verder als zelfstandige activiteit.

Een uit de hobby en passie van Helene is er een nieuwe bedrijfsactiviteit ontstaan.

ADel, Adviesbureau Delfgaauw richt zich volledig op bedrijfsinnovatie, subsidie en projecten.

Van jongs af aan is Helene actief in de paardensport. Op dit moment is zij bevoegd jurylid springen, springenrijstijl, dressuur B/L en Bixie voor de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond). Daarnaast heeft zij een ORUN opleiding Allround en EHBO Paard gedaan.

Het belangrijkste is plezier hebben met en op je paard of pony. Dit kan zowel wedstrijdgericht als recreatief zijn.

Op deze site geven we een overzicht van de verschillende activiteiten van DEquiC. Mocht je meer willen weten dan kunt u altijd contact opnemen.

 

Diensten

 

           
Lessen en trainingen   Wedstrijdbegeleiding   Advisering  
           
Lessen en trainingen voor wedstrijd- en recreatieruiter waarbij plezier en happy athlete voorop staat. De lessen kunnen o.a. dressuur, springen of eventing gericht zijn. Hierbij zijn privé of groepslessen mogelijk. Maar ook verenigingen en clubs kunnen een beroep doen op DEquiC voor (gast)instructie of als tijdelijke invaller.   Ga je voor het eerst op wedstrijd, ga je een nieuwe discipline rijden of heb je andere begeleiding nodig op wedstrijden, dan kan DEquiC u helpen. Van voorbereiding tot op de dag zelf tot nabespreken. Vraag naar de mogelijkheden.   DEquiC kan op vele gebieden advies geven. Niet alleen op het gebied van paardrijden, maar ook op het gebied van paarden houden, voeding, verzorging en huisvesting. Daarvoor kan ook gebruik worden gemaakt van het eigen netwerk van professionals.  
           
           
Workshops en trainingen.   Gymnastiseren paard   Freerider trainingen  
           
DEquiC organiseert verschillende workshops en clinics. Deze kunnen zowel theoretisch als praktijkgericht zijn. Denk maar aan SGW-clinic of leren bandageren. Hoe kijkt een jury naar een dressuurproef etc. Deze workshops en clinics kunnen ook in samenwerking met een vereniging of club worden georganiseerd.   Door middel van gerichte trainingen met balken kan het paard sterker, en losser worden. Door dit in verschillende delen op te pakken kan o.a. gewerkt worden aan balans, rechtrichten, stelling & buiging. Dit kan ook in de vorm van clinics worden gegeven.   DEquiC is in het bezit van een ANKY Freerider. Dit trainingstoestel kan zorgdragen voor een goede zit en balans op het paard. Ook zitlessen in de praktijk zijn aansluitend mogelijk. Dit is zowel in groepsverband als privé mogelijk. De Freerider trainingen worden alleen gegeven op de eigen locatie. De zitlessen kunnen ook op locatie worden gegeven.  
 
 
 

 

 
 
 
 

 

 

 

 
DSC00514 (2)
 

 

 

 

Faciliteiten

 

 

 

DEquiC is in het bezit van een 20 x 60 m buitenmanege met eb-&vloed systeem en verlichting. Deze manege is in eigen beheer aangelegd.

Tevens heeft DEquiC eigen springmateriaal.

Lessen, trainingen , clinics en evenementen kunnen hierdoor ook op eigen locatie worden gegeven.  Daarnaast is het mogelijk voortijdig los te rijden of te longeren in een goede paddock.

Afsluitend is het gebruik van de wasplaats met warm en koud water mogelijk.

DEquiC werkt ook samen met organisaties die in het bezit zijn van een binnenaccommodatie.

 
 
 
 
 

 

 

 

 
IMG_20170324_152922 (2)
 

Over

 

Helene Delfgaauw en DEquiC

.

Van jongs af aan is Helene gepassioneerd liefhebber van paarden en de paardensport.  Ze start in de disciplines dressuur, springen en eventing. Helene is jury dressuur, springen, rijstijlspringen en bixie, heeft een ORUN 3 opleiding Allround en ORUN-EHBO-paard. Heeft meerdere eigen paarden gefokt. Is secretaris Rijpaarden Fokvereniging Twente geweest en is al  vijf jaar vaste instructeur bij Ponystal Hengelo. Daarnaast geeft ze ook privé-instructie.

Op de pagina “Over” staat het ontstaan van DEquiC uitgebreid beschreven.

DEquiC geeft onder andere instructie, trainingen, begeleiding op wedstrijden, advisering, workshops en clinics.

IMG_20170119_121445