Cadeaubonnen


Ja ze zijn er! De cadeaubonnen van DEquiC. Hoe leuk is dat om te geven als cadeau of (relatie)geschenk?!

Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag je een cadeaubon wil aanschaffen en voor wie. De cadeaubonnen zijn te gebruiken voor alle activiteiten van DEquiC. Bijvoorbeeld een dressuur-, spring- of crossles, meedoen aan een clinic, een schriktraining, workshop etc.

Ook kun je een kort tekstbericht toevoegen aan de bon, zodat de bon als cadeau nog persoonlijker wordt.

Je kunt de cadeaubon ook eerst naar jezelf laten sturen om de cadeaubon vervolgens persoonlijk cadeau te geven aan de begunstigde. De cadeaubon wordt dan in een extra envelop verstuurd.

De cadeaubonnen zijn geldig tot de op de bon vermelde datum (minimaal een jaar). De cadeaubonnen kunnen verzilverd worden tot een maximum bedrag vermeld op de bon en wordt altijd als korting toegepast. De cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor geld. De cadeaubonnen zijn persoonsgebonden. In overleg met DEquiC kan hier vanaf worden geweken.

Wil je een cadeaubon bestellen? Vul dan het volgende formulier in. Je ontvangt na verzenden automatisch een email met de betalingsgegevens. Het bedrag op de bon is exclusief € 2,00 verzendkosten. Nadat de betaling is ontvangen zal de bon op naam worden gemaakt en worden verstuurd.Bestel een cadeaubon!