27-09-2020 Oefencross en SGW-clinic/Training Hoogenweg

Op zondag 27 september organiseren Manege Hoogenweg en DEquiC samen een oefencross en een sgw-clinic/training op de terreinen van Manege Hoogenweg.

Dit keer is het mogelijk om een oefencross te rijden of aan de sgw-clinic/training mee te doen. Er is een hoge en een lage oefencross; laag hindernissen variëren in hoogtes tussen de 40 tot 60 cm en hoog tussen de 60 tot 90 cm. .De oefencross mag ook in een groepje van twee worden gereden.

Bij drie weigeringen op een hindernis ga je door naar de volgende hindernis. Combinaties die achterop komen hebben voorrang. Daar dien je ruimte voor te maken. Er wordt geen klassement opgesteld.

Bij de sgw-clinic/training maken we kleine les/trainingsgroepjes, zoveel mogelijk naar niveau ingedeeld. Wil je samen met iemand in een groep, dit graag bij het aanmelden doorgeven.

De sgw/clinic/training duurt ca. 1 uur.

Je kunt je opgeven middels het inschrijfformulier of per email naar info@dequic.nl met vermelding van:
– naam
– mobielnr
– niveau
– cat pony/paard.
– sgw-clinic of oefencross hoog/laag

Ook nu weer geldt: VOL = VOL! Kom je op de wachtlijst en wordt je uiteindelijk niet ingedeeld, dan wordt het inschrijfgeld weer teruggestort.

We passen de RIVM richtlijnen en regels ivm Corona toe. Deze regels worden per mail bij de indeling bekend gemaakt omdat het mogelijk tegen die tijd alweer veranderd kan zijn. Deelnemers en begeleiders e.a. zijn verplicht zich hieraan te houden.

Body-protector en cap zijn verplicht. Beenbescherming paard of pony in ieder geval om de voorbenen. Deelnemers aan de oefencross dienen zelf zorg te dragen voor een rugnummerhouder.

Een paard of pony mag maximaal 2 keer een oefencross lopen en maximaal 1 keer sgw-clinic/training.

De kosten sgw-clinic/training € 25 per combinatie. De kosten voor alleen de oefencross zijn € 15 per combinatie een tweede rondje kost € 10 wanneer dit direct bij opgave wordt aangegeven. Op de dag zelf is een extra rondje alleen mogelijk als er tijd is en kunnen we dus niet van te voren garanderen. De kosten zullen dan € 15 voor het tweede rondje bedragen

Betaling vooraf op rekening NL58INGB0005496354 t.n.v. H.L. Delfgaauw, onder vermelding van: sgw 27sept en naam deelnemer.

Let op: Bij afmelden na 20 sept blijft de betalingsverplichting staan! Heb jij je tijdig afgemeld, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel. Deelname is geheel op eigen risico.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@dequic.nl

AVG: deelnemers, begeleiders of bezoekers verlenen automatisch toestemming voor het maken van beeld/geluidsopnamen tijdens dit evenement, evenals het verslaglegging en promotiedoelen op websites, social media en overige publicaties.

OPGAVE NIET MEER MOGELIJK