Activiteiten

Komende activiteiten 

Op deze pagina worden nieuwe activiteiten aangekondigd. Volg de link bij de betreffende activiteit voor meer details.Datum nnb: SWG-Clinic


Datum nnb: Cavaletti-training


19 mei  HPO-Belevingsdag “Paard, Plezier & Meer”

Informatie Belevingsdag “Paard, Plezier & Meer”:

Op zondag 19 mei organiseert Hippisch Platform Overijssel een geweldig leuke Belevingsdag Paard, Plezier & Meer! Paardensport is meer dan alleen dressuur en springen. Wat dacht je van Eventing Derby, Working Equitation, Team Dressuur, Enjoy The Ride, Schriktraining en zelfs Stokpaardspringen! Of wil je meer weten over Mennen, Ponyvoetbal, Voltige, Vrijheidsdressuur, Exterieurbeoordeling en Vrij Springen? Heb je wel eens Horseboarding gezien? Benieuwd naar Paardencoaching, teugeldrukmeting of dressuur aan de hand? Dan is de Belevingsdag echt iets voor jou! Lijkt meedoen aan een van bovenstaande activiteiten je leuk? Geef je dan op via startlijsten.nl bij activiteiten in Markelo. 

Terrein: Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind Markelo.

DEquiC doet mee aan de Hippisch Platform Overijssel HPO-Belevingsdag “Paard, Plezier & Meer”, op 19 mei met schriktraining.

Schriktraining is een mooie manier om ruiter en paard samen te leren om te gaan met spannende objecten in de omgeving. Paarden zijn van nature vluchtdieren, alleen met de juiste begeleiding en goed vertrouwen zullen ze overtuigd kunnen worden.

In verband hiermee is er een ???Like en Win-actie???!

Wat kun je winnen:

➡️ 2 x gratis schriktraining van ca 1 uur (30 min aan de hand en 30 min onder het zadel)

➡️ 2 x 1+1=twee schriktrainingen voor de prijs van 1 schriktraining van ca 1 uur ( 30 min aan de hand en 30 min onder het zadel).
? Beide op locatie van DEquiC (Haaksbergen).

Wat moet je doen:

✅ Like de facebookpagina’s van DEquiC en Hippisch Platform Overijssel
✅ Like dit bericht op facebook

of stuur een email naar info@dequic.nl ovv win-actie 19 mei 2019 of vul het formulier in op 19 mei bij de stand om mee te doen aan deze win-actie!

Meedoen kan tot en met 19 mei 2019!
Uiterlijk 26 mei 2019 worden de prijzen bekend gemaakt via facebook of op de website www.dequic.nl.

(Facebook is niet betrokken bij of verantwoordelijk voor deze actie.)

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Logo Het Lamoen

28 maart, 5 april en 17 mei 2019: Caprilliproeven

Op 28 maart, 5 april en 17 mei worden er caprilliproeven wedstrijden verreden bij Het Lamoen. Er wordt in drie wedstrijden gestreden om een wisselbeker. Eentje voor de beginnersgroep en één voor de gevorderden. Deelname is alleen mogelijk voor lesklanten van Het Lamoen.
Verslag van uitgevoerde activiteiten

Van elke activiteit zal een (beeld)verslag worden gemaakt. Door op de betreffende link te klikken komt u bij de betreffende pagina.Datum  18 november 2018 : SGW-clinic in Albergen

Ga naar SGW-clinic 18 november


Datum 21 oktober 2018 : SGW-clinic ism Ponystal Hengelo 2018 in Diepenheim

Ga naar SGW-clinic 21 oktober


Logo Het Lamoen

7 juni 2018: SGW presentatie en les bij Het Lamoen


18 maart 2018: Dressuurclinic ism Manege Slangenbeek

Ga naar verslag.


8 oktober 2017: SGW-clinic ism Ponystal Hengelo