Geslaagde tweedaagse SGW-clinic bij Het Lamoen

Op 13 en 14 juni heeft DEquiC o.l.v. Helene Delfgaauw, een tweedaagse crossclinic verzorgd bij Het Lamoen in Markelo. Door het succes van vorig jaar is dit jaar besloten om twee dagen de clinic te organiseren. En dat werd een succes, met weer erg veel deelnemers. Onder zeer wisselende weersomstandigheden, stortbuien en wind maar ook gelukkig droge perioden op de eerste dag en de tweede dag hoge temperaturen en zon, werd er door de deelnemers met veel enthousiasme geoefend voor de wedstrijd van 22 juni.

Deze tweedaagse clinic was georganiseerd voor de leden van Het Lamoen en de deelnemers aan hun wedstrijddag. De opzet van de clinic was dit jaar anders dan vorig jaar. Dit jaar is gekozen om i.p.v. een presentatie te houden een uitleg per groep in het parcours te geven. Hierbij werd tevens gelijktijdig het parcours verkend.

Dit jaar was het thema “circus” en hebben de leden van Het Lamoen hindernissen ontworpen dat relateert aan dit onderwerp, evenals de aankleding erom heen. Sommige paarden en pony’s (en hun berijders) vonden het erg spannend, maar uiteindelijk heeft iedereen alle hindernissen in het parcours kunnen oefenen. De uiteindelijke aankleding voor op de wedstrijddag was grotendeels achterwege gelaten ivm de weersgesteldheid 13 juni.

Ook een clinic organiseren? Stuur een bericht naar: info@dequic.nl



Meer foto’s op facebook: https://www.facebook.com/pg/dequic/photos/?tab=album&album_id=2423257381087514

Comments are Closed