Dressuurclinic 18 maart ism Manege Slangebeek

Hallo dressuurruiters!

 

 

Aan de voorbereiding lag het ook dit keer niet en tóch ging het weer mis tijdens de proef. Wat zou je toch graag na afloop de mislukte onderdelen nog eens overrijden en daarbij tips van de jury krijgen!

Je wilt bepaalde onderdelen graag verbeteren of weten waarom je nou een 5 kreeg voor een oefening die volgens jou best goed ging. Maar ja, het vakje onder commentaar is weer eens helemaal blanco…

Je hebt 25 winstpunten, dus de verplichte promotie komt steeds dichterbij. Maar bij de gedachte aan het rijden van een L, M of Z proef krijg je bij voorbaat al slapeloze nachten…

Je hebt geen startkaart, maar vindt het wel leuk om een keer een proefje te rijden. Of je wilt weten of jij en je (jonge) paard/pony al klaar zijn voor het echte werk.

 

Herken jij jezelf in één van deze situaties? Dan kunnen wij je helpen!

Manege Slangenbeek organiseert in samenwerking met DEquiC een proefgerichte dressuurclinic en oefendressuur o.l.v. Helene Delfgaauw. Zij is een gediplomeerd jurylid dressuur, springen, springenrijstijl en bixie en daarnaast ook nog instructeur. Op zondag 18 maart wordt deze clinic georganiseerd.

Op deze dag zijn diverse mogelijkheden om te starten. Allereerst bepaal je zelf de klasse en de proef die jij wilt rijden. Dus dat hoeft niet noodzakelijk je eigen klasse te zijn en ook niet de voorkeursproef van de maand. Je kunt kiezen van Bixie, BB t/m M.

De verschillende startmogelijkheden zijn:

  • Proefgerichte dressuurclinic: ééndressuurproef met hulp en uitleg na de gereden proef.
  • Proefgerichte dressuurclinic: één dressuurproef met hulp en uitleg na de gereden proef en nog één extra dressuurproef naar keuze met commentaar op het protocol.
  • Proefgerichte dressuurclinic: ééndressuurproef met hulp en uitleg na de gereden proef en nog twee extra dressuurproeven naar keuze met commentaar op het protocol.
  • Eén oefenproef: ééndressuurproef naar keuze met commentaar op protocol
  • Twee oefenproeven: tweedressuurproeven naar keuze met commentaar op protocollen

 

Tijdens de clinic ga je de door jou gekozen proef rijden zoals tijdens een officiële wedstrijd en zal Helene de proef jureren. Na afloop zal ze de proef met je bespreken, waarna je bepaalde onderdelen samen met haar gaat proberen te verbeteren.

De clinic kun je combineren met het rijden van een 1 of  2 extra oefendressuurproeven van jouw keuze. Dit mogen andere klasses en proeven zijn dan de proef in de clinic.

Tijdens de oefendressuur rij je 1 of 2 proeven in een officiële wedstrijdring. Helene zal de proef jureren en op papier van een uitgebreide toelichting voorzien. Ook krijg je direct na afloop van haar persoonlijk commentaar en heb je de mogelijkheid om enkele vragen te stellen.

 

Kosten per combinatie:

1

Deelname aan proefgerichte clinic

20,00

2

Deelname aan proefgerichte clinic en 1 extra oefendressuurproef

25,00

3

Deelname proefgerichte clinic en 2 extra oefendressuurproeven

30,00

4

Deelname aan twee oefendressuurproeven

15,00

5

Deelname aan één oefendressuurproef

10,00

 

 

Inschrijving:

Wil je meedoen, vul dan het inschrijfformulier in op www.dequic.nl/contact

 

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Clinic 18 maart
Sluitingsdatum inschrijving en betaling 9 maart 2018.

Er kan NIET op de dag zelf betaald worden.
Inschrijving op volgorde van ontvangen betaling. VOL is VOL!


Uiterlijk 13 maart wordt voorlopige indeling bekend gemaakt. Je wordt pas ingedeeld als betaling is ontvangen.
Definitieve indeling wordt 16 maart bekend gemaakt.
Bij afmelding na de sluitingsdatum blijft verplichting tot betalen bestaan.

 

Veiligheidscap verplicht.
Deelname  is op eigen risico. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige schade.

Comments are Closed