2-12-2023 Schrik- en Obstakeltraining bij De Vjenneruiters

PSV De Vjenneruiters en DEquiC organiseren op 2 december 2023 een schrik-/obstakeltraining.

Schriktraining is een mooie manier om ruiter en paard/pony samen te leren om te gaan met spannende objecten in de omgeving. Paarden en pony’s zijn van nature vluchtdieren. Alleen met de juiste begeleiding en goed vertrouwen zullen ze overtuigd kunnen worden. Ben jij een goed team met je paard of pony? Een schrik-/obstakeltraining is een mooie gelegenheid om dat uit te zoeken. Niet alleen je paard of pony leert ervan, maar jullie leren samen.


Daarnaast is het gewoon leuk om weer eens iets anders met je paard of pony te doen.
Iedereen kan zich hiervoor inschrijven, maar leden van PSV De Vjenneruiters die meedoen hebben voorrang bij de indeling. Ook doen zij mee tegen een gereduceerd tarief!


Lijkt het je leuk en wil je meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in onderaan deze pagina.

De training duurt ca 1 uur en je mag zelf kiezen of je de training aan de hand of onder het zadel doet, of van beide een half uur. Aan de hand gebruiken we geen hoofstel. Een halster mag wel over het hoofdstel worden gedaan. Het begeleiden van het paard/pony aan de hand doen we NIET aan het bit! Ook maken we geen gebruik van zweepjes e.d. De precieze beschrijving volgt in de mail bij de indeling.

De kosten zijn € 12 voor leden en € 25 voor niet-leden. (Per combinatie).

We beginnen rond 10.00 uur, afhankelijk van de deelname.

Opgeven kan tot en met 28 november. Na aanmelding via het inschrijfformulier krijg je automatisch een bevestiging van ontvangst.

VOL = VOL

Na 28 november wordt de indeling zo spoedig mogelijk per mail bekend gemaakt, uiterlijk 30 november.

De schriktraining zal gegeven worden op het terrein van PSV De Vjenneruiters,

Schout Doddestraat 13, 7671 GT Vriezenveen.

Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel. Deelname aan en bezoek van de schrik-/obstakeltraining is geheel op eigen risico.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@dequic.nl

AVG: deelnemers, begeleiders of bezoekers verlenen automatisch toestemming voor het maken van beeld/geluidsopnamen tijdens dit evenement, evenals het verslaglegging en promotiedoelen op websites, social media en overige publicaties.


Inschrijfformulier


Inschrijving niet meer mogelijk