19-9, 26-9 en 3-10 Eventingplezier Hoogenweg

Inschrijfformulier onder aan de pagina!

Na het succes van vorig jaar gaan we nu drie zondagen zorgen voor eventingplezier in Hoogenweg.


Op zondag 19, 26 september en 3 oktober organiseren Manege Hoogenweg en DEquiC samen een oefencross en een sgw-clinic/training op de terreinen van Manege Hoogenweg.

Drie verschillende crossen!


Deelname is mogelijk voor alle combinaties, dus een startpas is niet nodig.

Je kunt zowel aan de clinic als aan de oefencross deelnemen. Er is een hoge en een lage oefencross; lage hindernissen variëren in hoogtes tussen de 40 tot 60 cm en hoog tussen de 60 tot 90 cm, maar tijdens de cross kun je zelf kiezen bij de meeste hindernissen. De oefencross mag ook in een groepje van twee worden gereden, maar dit graag vooraf bij de aanmelding vermelden. Vooraf aan de oefencross wordt er een springparcours gereden. De hoogtes die gebouwd worden zijn 50, 80 en 100 cm.

Bij drie weigeringen op een hindernis in de cross ga je door naar de volgende hindernis. Combinaties die achterop komen hebben voorrang. Daar dien je ruimte voor te maken. Er wordt geen klassement opgesteld.

Zowel het springparcours als het crossparcours mogen uitgereden worden ongeacht het aantal weigeringen.

De lengte van de cross is ca 1930 meter.

Bij de sgw-clinic/training maken we kleine les/trainingsgroepjes, zoveel mogelijk naar niveau ingedeeld. Wil je samen met iemand in een groep, dit graag bij het aanmelden doorgeven. De sgw/clinic/training duurt ca. 1 uur.

Je kunt je opgeven middels het inschrijfformulier onder aan deze pagina. Er zijn 3 verschillende crossen, meerdere dagen mag je deelnemen.

Ook nu weer geldt: VOL = VOL! Kom je op de wachtlijst en wordt je uiteindelijk niet ingedeeld, dan wordt het inschrijfgeld weer teruggestort.

We passen de RIVM richtlijnen en regels ivm Corona toe. Deze regels worden per mail bij de indeling bekend gemaakt omdat het mogelijk tegen die tijd alweer veranderd kan zijn. Deelnemers en begeleiders e.a. zijn verplicht zich hieraan te houden.

Body-protector en cap zijn verplicht. Beenbescherming paard of pony in ieder geval om de voorbenen. Deelnemers aan de oefencross dienen zelf zorg te dragen voor een rugnummerhouder.

Een paard of pony mag maximaal 2 keer een oefencross lopen of maximaal 1 keer sgw-clinic/training (eventueel aangevuld met 1x een oefencross).

De kosten sgw-clinic/training € 25 per combinatie. De kosten voor alleen de oefencross zijn € 15 per combinatie een tweede rondje kost € 10 wanneer dit direct bij opgave wordt aangegeven. Op de dag zelf is een extra rondje alleen mogelijk als er tijd is en kunnen we dus niet van te voren garanderen. De kosten zullen dan € 15 voor het tweede rondje bedragen. De kosten voor sgw-clinic/training en ook nog een rondje oefencross is € 40 per combinatie.

Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel. Deelname aan en bezoek van de oefencross/training is geheel op eigen risico.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@dequic.nl

AVG: deelnemers, begeleiders of bezoekers verlenen automatisch toestemming voor het maken van beeld/geluidsopnamen tijdens dit evenement, evenals het verslaglegging en promotiedoelen op websites, social media en overige publicaties.


Inschrijfformulier:


Inschrijven niet meer mogelijk.