14 en 21-11-2021 SGW-Clinic/Training Albergen met oefencross(je)

YES YES YES

De bekende SGW-Clinics en -trainingen van DEquiC gaan weer van start. De meeste wedstrijden zijn voorbij, maar kun je er niet genoeg van krijgen of wil je juist nog wat oefenen voor de indoorcrossen, geef je dan op via het inschrijfformulier onder aan deze pagina. De clinic duurt ca. 1,5 uur en wordt afgesloten met een oefencross. Dit is een outdoor evenement.

Iedereen kan meedoen met eigen paard of pony, van jong tot oud, alle niveau’s. Enige springervaring is gewenst. Op zondag 14 en 21 november houden we deze sgw-clinics/trainingen bij erve Vleerboer in Albergen . Ook is het mogelijk alleen de oefencross te rijden. Het verkennen van deze oefencross wordt ook op 14 en 21 november gedaan. Beide zondagen zullen er verschillende oefencrossen worden uitgezet. Bij de indeling volgt daar meer informatie over. Geef duidelijk aan bij je opgave waaraan je wil meedoen.

We maken kleine les/trainingsgroepjes naar niveau ingedeeld. Wil je samen met iemand in een groep, dit graag bij aanmelden doorgeven op het inschrijfformulier.

De training duurt ca 1,5 uur.
We rijden tijdens de les los. Aan het einde van de les/training is er de mogelijkheid om een oefencross te rijden. Er is geen springparcours.

De volgende niveau’s worden er verreden:
Impuls
BB
B
L (M)

Body-protector en cap zijn verplicht. Beenbescherming paard of pony in ieder geval om de voorbenen.

Ook nu weer geldt: VOL = VOL! Deelnemers die betaald hebben, krijgen voorrang bij de indeling.

De kosten sgw-clinic/training incl oefencross zijn € 25 per deelnemer inclusief terreinvergoeding.
De kosten voor alleen de oefencross zijn € 20 per deelnemer.

Betaling vooraf op rekening NL58INGB0005496354 t.n.v. H.L. Delfgaauw, onder vermelding van: alb nov21 en naam deelnemer.

Let op: Bij afmelden binnen een week van het evenement, dan blijft de betalingsverplichting staan! Mocht het evenement afgelast worden ivm bodemgesteldheid/extreem weer of door Covid-regels dan wordt gekeken of er een andere datum beschikbaar is. Zo niet dan wordt het betaalde inschrijfgeld teruggestort.

Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel.

Er kunnen foto’s of opnamen worden gemaakt. Door mee te doen ga je hiermee akkoord ihkv de AVG.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@dequic.nl

Inschrijfformulier onder de foto


Inschrijfformulier:


Opgave niet meer mogelijk