13 & 20-10-2019 SGW-Clinic Albergen

De vierde en vijfde SGW-Clinic staat weer voor de deur. En wel op 13 en 20 oktober 2019 bij de Vleerboer in Albergen.

Iedereen kan meedoen met eigen paard of pony, van jong tot oud, alle niveau’s. Enige springervaring is gewenst.

Kosten zijn € 20 per combinatie, inclusief terreinvergoeding (€ 10) . Doe je aan beide clinics mee (direct bij de eerste aanmelding aangeven), dan krijg je een korting van € 2,50 op het totaalbedrag.

De clinic duurt ca. 1,5 uur per groep. Zoals degenen weten die eerder meegedaan hebben, wordt er aan het eind van elke groep de mogelijkheid geboden een oefencrossje te rijden. Op beide dagen zal een ander crossparcours worden uitgezet.

Lijkt je het leuk om mee te doen, geef je dan snel op via onderstaand formulier voor 8 oktober a.s. voor de clinic op 13 oktober en voor 15 oktober voor de clinic op 20 oktober.

Veiligheidscap, bodyprotector en beenbescherming is verplicht. Deelname is op eigen risico. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enig schade.

Bij afmelding na 8 oktober a.s. voor de clinic op 13 oktober en voor 15 oktober voor de clinic op 20 oktober, blijft de verplichting tot betalen bestaan. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.

Het kan zijn dat er tijdens de clinic foto’s of video’s worden gemaakt. Met deelname aan de clinic geef je hiervoor toestemming in het kader van de AVG. Zie bij “gegevens”. 

VOL = VOL!!

Stuur mail naar info@dequic.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Categorie a,b,c,d,e,pa
  • Niveau impuls, bb, b, l, m of hoger

OPGAVE NIET MEER MOGELIJK