12-9-2021 Schrik-/Obstakeltraining

PC & LR De Reggeruiters en DEquiC organiseren op 12 september 2021 een schrik-/obstakeltraining.


Schriktraining is een mooie manier om ruiter en paard/pony samen te leren om te gaan met spannende objecten in de omgeving. Paarden en pony’s zijn van nature vluchtdieren. Alleen met de juiste begeleiding en goed vertrouwen zullen ze overtuigd kunnen worden. Ben jij een goed team met je paard of pony? Een schrik-/obstakeltraining is een mooie gelegenheid om dat uit te zoeken. Niet alleen je paard of pony leert ervan, maar jullie leren samen.


Daarnaast is het gewoon leuk om weer eens iets anders met je paard of pony te doen.
Iedereen kan zich hiervoor inschrijven, maar leden van de Reggeruiters met een Rijdend Lidmaatschap hebben voorrang en krijgen ook nog eens 50% korting op het inschrijfgeld!


Lijkt het je leuk en wil je meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in onderaan deze pagina.

Je kan kiezen uit de volgende activiteit:
1- half uur aan de hand (€ 15)
2- half uur onder zadel (€ 15)
3- half uur aan de hand en half uur onder het zadel (€20)
4- uur aan de hand (€ 20)
5- uur onder het zadel (€ 20)

Kies je voor een half uur aan de hand en een half uur onder het zadel, dan zit er voldoende tijd tussen om je paard/pony te zadelen.


Opgeven kan tot en met 8 september. Na aanmelding via het inschrijfformulier krijg je automatisch een bevestiging van ontvangst. Hierop staan ook de betalingsgegevens. De 50% korting is alleen voor Reggeruiters met een Rijdend Lidmaatschap en zal worden gecontroleerd. Per rijdend lidmaatschap kan de korting maar 1 keer worden toegepast.

VOL = VOL

Na 8 september wordt de indeling zo spoedig mogelijk per mail bekend gemaakt.

De schriktraining zal gegeven worden op het terrein van de Reggeruiters, Lintelerweg 3b in Goor.

Bij veel deelname zal er naar zaterdag 11 september worden uitgeweken.


Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade en/of letsel. Deelname aan en bezoek van de schrik-/obstakeltraining is geheel op eigen risico. We houden ons aan de dan geldende Coronaregels.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@dequic.nl

AVG: deelnemers, begeleiders of bezoekers verlenen automatisch toestemming voor het maken van beeld/geluidsopnamen tijdens dit evenement, evenals het verslaglegging en promotiedoelen op websites, social media en overige publicaties.


Inschrijfformulier


Inschrijven niet meer mogelijk.